Archery Forums 3DShoots.com
Find Archery Shoots near you  |   Advertise on 3DShoots.com

Go Back   Archery Forums 3DShoots.com > Archery Forum > General Archery Forum
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2009, 07:38 PM   #1
killbambidead
bambi killer
 
killbambidead's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Red bud il
Posts: 733
killbambidead is on a distinguished road
Default adjusting draw lenght

i have a bowtech genral and i grew so i need to lengthen my draw but i dont want to drive a hour to the bow shop can i do it without a bow press ?
killbambidead is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 07:01 PM   #2
harleyryder
bowhunter, Pure-n-Simple
 
harleyryder's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Blackhills of South Dakota
Posts: 156
harleyryder is on a distinguished road
Default

Doesn't your General have draw length modules on it ? If so on most Bowtechs you just replace the module with the different size, no press needed
__________________
Hoyt Katera XL and Gold tip XT hunters arrows...Tipped with a thunderhead
harleyryder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 3DShoots.com